Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Vsa vsebina, ki se nahaja na spletnem naslovu http://www.trzican.si je last Iniciative za boljšo informiranost Tržičanov in je informativne narave.

 

Omejena odgovornost

Avtorji spletnih strani www.trzican.si se bomo trudili, da zagotovimo točne podatke na teh spletnih straneh, vendar ne prevzemamo nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki se z dostopanjem do teh strani strinjajo, da vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti lastnik strani: Iniciativa za boljšo informiranost Tržičanov, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin ter uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani in komentarjev obiskovalcev (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila. Spletno stran www.trzican.si lahko vsebujejo tudi povezave do drugih spletnih strani, vendar avtorji www.trzican.si ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

 

Omejena pravica uporabe vsebin

Dokumenti, objavljeni na spletnih straneh www.trzican.si so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varovanje podatkov

Lastnik spletnih strani www.trzican.si se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov tega spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za namene komunikacije z uporabniki teh spletnih strani. Vaših osebnih in kontaktnih podatkov ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

 

Nepooblaščeni posegi v vsebino spletne strani

Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja ali povzročitve neuporabnosti (trajne ali začasne) podatkov na spletnem mestu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.