Home » Šport, Turizem, Zabava » Sončni trenutki za smučarske sladokusce

Sončni trenutki za smučarske sladokusce

Letošnja zima v regiji Bad Kleinkirchheim je bila in še bo zares okusna! Že na začetku smučarske sezone nas je prizorišče svetovnega pokala razvajalo z urejenimi progami in okusno lokalno kulinariko, ko je začela potekati akcija Ski Food Gourmet Hopping!

 

1 karta – 4 koče

Ob začetku smučarske sezone so kuharji okrog Biosfernega parka Brunnach navduševali s prav posebnimi dobrotami. Okusen 4-hodni meni iz lokalnih specialitet je razvajal brbončice, bv vsaki koči pa so sladokusci lahko pokusili en hod menija ter tako združili dih jemajočo smuko s kulinaričnimi užitki. Vstopnica za Ski Food Gourmet Hopping je bila posebej, za goste ki so prenočili, pa so nudili 25% popust na vstopnico, večdnevno smučarsko karto in izposojo smuči.

 

Franz Klammer Ski Food Gourmet Hopping

Decembra je obstajala edinstvena priložnost, da ste skupaj s smučarskim kraljem in olimpijskim zmagovalcem Franzem Klammerjem osvojite smučarske proge. V majhnem in ekskluzivnem krogu boste skupaj s smučarsko legendo raziskovali smučarsko območje okrog Biosfernega parka Brunnach in zavili v kočo na kulinarično razvajanje Ski Food Gourmet Hopping. V spomin na to edinstveno doživetje so prejeli tudi prisrčnico za žganje. Seveda pa je bilo število udeležencev omejeno !

 

Sončni trenutki spokojnosti

Če želite v predbožičnem času pobegniti od mestnega vrveža in nakupovalnih ulic, je Bad Kleinkirchheim odlična izbira. Regionalna alpsko-jadranska kulinarika razvaja vaše brbončice, tradicionalna obrt pa zasije v najbolj ustvarjalni luči.

Resnične sončne trenutke lahko gostje užijejo v dveh termalnih kopališčih. Toplice Römerbad vas bodo razvajale s centrom za dobro počutje, ki se razteza čez tri nadstropja, družinsko zdravilišče St. Kathrein pa vas bo navdušilo z največjimi vodnimi površinami na Koroškem.

 

Ski Food Bad Kleinkirchheim

Smučarski sladokusci pridejo v regiji Bad Kleinkirchheim pozimi na svoj račun. Najbolje urejene smučarske proge (103 km) poskrbijo za nepozabne smučarske užitke, izbrane koče pa sladokusce razvajajo s prav posebnim menijem Ski Food. Domače jedi so pripravljene iz kakovostnih lokalnih sestavin. Tako okusna je raznolikost regije!

 

Psst … Skrivni nasvet!

Prav posebne sončne trenutke lahko smučarski navdušenci užijejo na zgodnjem jutranjem smučanju z olimpijskim zmagovalcem Franzem Klammerjem. Še pred sončnim vzhodom boste lahko skupaj s smučarskim kraljem osvojili še nedotaknjene smučarske proge. Ko pa bodo prvi gostje šele dostopali do žičnice, boste lahko s Franzem Klammerjem že odšli na zaslužen brunch.

V regiji Bad Kleinkirchheim pa lahko najlepšo plat narave odkrijejo tudi tisti, ki ne smučajo. Med vodenim krpljanjem lahko raziskujete neokrnjeno pokrajino, uživate lokalne dobrote v planšarski koči, dan pa zaključite z razburljivim sankanjem!

Da o termah seveda niti ne govorimo, kajti BKK, kot se reče okrajšava temu kraju, s kar dvema, je dobesedno tovrstni presežek razvajanja!

 

Informacije in rezervacije:

Bad Kleinkirchheim Region Marketing GmbH

Dorfstraße 30 | 9546 Bad Kleinkirchheim | Avstrija

Tel.: 04240 8212 | info@badkleinkirchheim.at | www.badkleinkirchheim.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.