Home » Turizem, Vroče, Zabava » Smučarsko središče Tre Cime

Smučarsko središče Tre Cime

Smučarsko središče se ponaša s skoraj 100 kilometrov razgibanih smučarskih prog, ki povezujejo pet gora.

Naravni park Tre Cime zaseda na zemljevidu evropskih smučišč prav posebno mesto, saj je del UNESCOVE svetovne dediščine. Trije vrhovi, ki se dvigajo v nebo, so simbol Južnotirolskega smučarskega središča, ki povezuje smučišča Helm, Stiergarten in Rotwand.

Smučarske navdušence pričakujejo gostoljubni domačini, ki imajo kaj ponuditi! Več kot 100 kilometrov razgibanih smučarskih prog, ki povezujejo pet gora, je vedno odlično pripravljenih. Namenjene so različno izkušenim smučarjem, od začetnikov do vrhunskih rekreativcev. Sodobne žičniške naprave in spremljevalne storitve pa smučarjem zagotavljajo vse, kar potrebujejo.

Središče Tre Cime ponuja smučarjem edinstveno izkušnjo. Odpravite se lahko na 34 kilometrov dolgo krožno smučarsko progo, ki vas bo popeljala čez pet zasneženih planin. Pri tem boste premagali kar 5600 m nadmorske višine! Medtem ko se boste spuščali po strminah, boste uživali v čudovitih razgledih osupljive pokrajine.

Naravni park Tre Cime na Južnem Tirolskem ponuja dosti več od običajnih zimskih počitnic.

 

Če se bodo otroci naveličali smučanja, jim lahko predlagate sankanje. In brez skrbi, sani vam ne bo treba vleči navkreber, saj to namesto obiskovalcev opravijo vlečne naprave. Najdaljša sankaška proga je dolga kar 5 kilometrov.

Središče Tre Cime ponuja še dosti več, med drugim krpljanje, zimsko pohodništvo in adrenalinsko vožnjo s teptalnikom. Ampak dovolj o tem. Na koncu je čas za pravljična doživetja.

Ne bodite presenečeni, če boste ob progi srečali severne jelene. Ni jih pozabil Božiček, pač pa so doma na Rotwandu, kjer so prave zvezde. Obiskovalci lahko pomagate celo pri njihovem krmljenju, ko pridejo po islandski mah in na jelenje bonbone. To bo zagotovo nepozabno doživetje tako za otroke kot za starše.

 

Potrebujete še kak razlog, da obiščete smučarsko središče Tre Cime na Južnem Tirolskem? Verjetno ne.

Severni jeleni ne bodo ostali samo v spominu otrok, ampak si bodo srečanje zapomnili tudi odrasli.

DOLOMITI SUPER SUN: 17. 03. 2018 – 8. 04. 2018

Brezplačen dan smučarskih počitnic
7 = 6  (7 dni bivanja za ceno 6)
6 = 5 (smučarske vozovnice za 6 dni po ceni za 5)
Za prejem brezplačne dnevne smučarske vozovnice zahtevajte kupon pri ponudniku nastanitve.

Več informacij na: www.dreizinnen.com/si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.