Home » Dogodki, Šport, Turizem » Zimski užitki za male in velike

Zimski užitki za male in velike

Zima v Bad Kleinkirchheimu je zelo raznolika. Široke, družinam prijazne proge se vijejo skozi prijeten alpski svet gorovja Nockberge, vodeni pohodi s krpljami vas popeljejo v neokrnjeno naravo biosfernega parka, ljubitelje vzdržljivostnega športa pa pričakujejo ene najboljših tekaških prog za klasični in prosti slog. Kdor obožuje hitrost, se bo razveselil pravega sankaškega užitka, lahko pa osupljivo zimsko pokrajino občudujete tudi ob prijetnem zimskem pohodu.

Užitek na progah in soncu

Več kot 100 kilometrov odlično urejenih prog navdušuje tako družine kot športne smučarje. Široke proge in različne težavnostne stopnje ogrejejo smučarsko srce! Okrepčate in spočijete se lahko v eni od 23 rustikalnih koč na celotnem smučišču. Regionalne specialitete, izvirne pijače in udobne sončne terase z enkratnimi razgledi bodo vaš smučarski dan naredile nepozaben.

Sončni trenutki za družine

Za družine je v Bad Kleinkirchheimu do 9. marca 2018 na voljo posebna ponudba – kajti tu so cene prijazne denarnicam staršev! 7 nočitev pri partnerskem turističnem ponudniku, nakup 6-dnevne smučarske vozovnice za odrasle in na vsako smučarsko vozovnico za odrasle je za otroka do 12. leta starosti na voljo dnevna vozovnica za samo 1,00 EUR. Družinska srca bodo poskočila od veselja!

Sončni trenutki za vse, ki radi uživajo

Od 10. marca bo smučanje v Bad Kleinkirchheimu še posebej v užitek: kajti od 10. 3. do 2. 4. 2018 je v ceno nočitve pri partnerskem turističnem ponudniku že vključena smučarska vozovnica! Uživajte sanjsko pomladno smuko povsem neobremenjeno.

Termalni užitki na kvadrat

Po športno-aktivnem dnevu vam sprostitev ponujajo 2 terme. Družinske terme in zdravilišče St. Kathrein navdušuje z največjo vodno površino vseh koroških term in enim najdaljših toboganov v Avstriji. Terme Römerbad pa bodo razveselile ljubitelje velnesa. Svet savn in velnesa, ki ga zaznamujejo sami superlativi, se razprostira na treh ravneh.

Za prijeten zaključek dneva pa vas številne restavracije in koče vabijo na regionalne specialitete iz alpsko-jadranskega prostora. Tradicionalne jedi, pripravljene iz regionalnih sestavin in začinjene z lahkotnostjo juga – to predstavlja čisti užitek Bad Kleinkirchheima!

 

Informacije in rezervacije:

Bad Kleinkirchheim Region Marketing GmbH

Dorfstrasse 30 | 9546 Bad Kleinkirchheim | Avstrija

Tel.: +43 / (0)4240 8212, info@badkleinkirchheim.at | www.badkleinkirchheim.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.