Home » Nerazvrščeno, Šport, Turizem, Zabava » Smučarske novosti v Superski Dolomiti

Smučarske novosti v Superski Dolomiti

V smučarskih centrih Superski Dolomiti se vedno najde kaj novega. Ne samo največ povezanih žičniških naprav na svetu v eno karto, ampak je ena  od novitet tudi skupnost MYDOLOMITI.

V središču programa zvestobe je skupnost “MYDOLOMITI” – “MYDOLOMITI” , na katero se vsi, ki to želijo, lahko registrirate brezplačno in to na enostaven, hiter in intuitiven način. Prek spletne strani internet dolomitisuperski.com.

Ob registraciji lahko uporabnik ustvari uradni spletni profil, ki bo posnet s specifičnimi informacijami o identiteti smučarja. V jedru profila je povezava ene (lastne) ali več prog (tistih, ki imajo otroke), z relativnim številom oseb. Na ta način lahko izkoristite, brez dodatnih stroškov, najvidnejše značilnosti področja Dolomiti Superski, kot je na primer zelo cenjena in uporabljena Preverite Uspešnost, na snežnih pobočjih – razdalja in višino smučanja, uporabljene žičnice in »wellness factor«, doseženi rezultati v času smučarske sezone.

Ti parametri so tudi idealni za primerjave, tekmovanja in izzive z drugimi registriranimi uporabniki. S tem si lahko ustvarjate mrežo stikov, povabil družinam, prijateljev, znancev in drugih smučarskih navdušencev, da se vam pridružem omrežju.

Na ta način »MYDOLOMITI” postane resnična in aktivna spletna skupnost, družabno omrežje za vse namene, skupni imenovalec pa strast do smučanja in ljubezen do Dolomitov.
Kdor postane del skupnosti “MYDOLOMITI” in ima že MyDolomiti Skicard, lahko kupi skipas online (na spletu) in si ga naloži v Skicard.

Tudi v trgovini na spletu je mogočnice) ali presenečenje kupiti smučarsko karto za družine ali prijatelje, s kuponom Skipass.

 

Registracija na “MYDOLOMITI” vključuje tudi prejem tednika Dolomiti Superski (in tistega, ki ga je imel DolomitiSuperSummer poleti). Bilten je vedno poln novic o zanimivih ponudbah, pomembnih datumih, koristnih povezavah in novicah, ki vse naredijo vaše dneve in počitnice na pobočjih Dolomitov bolj zabavno in bolje.

Del sistema “MYDOLOMITI” je priložnost, da se imenujete “Superfriend“, osebo s seznama stikov v skupnosti, s katerimi bi radi delili svoje podatke o uspešnosti smuči in s tem odprli vrsto izzivov v skupini. Seveda obstaja funkcija, s katero lahko izmenjujete sporočila in podrobnosti o performansih na pobočjih z drugimi stiki v omrežju.

V zimski sezone 2017-18 je uvedena tudi nova funkcija, ki vas bo celo nagradila. Z registracijo na »MYDOLOMITI« in s svojim profilom »javni«, lahko samodejno in brez dodatnih stroškov sodelujete v programu nagrajevanja, kjer imate možnost da osvojite odlične nagrade.

 

Kdor koli doseže recimo eno od določenih vrednosti, si lahko zbere ustrezno zapestnico, iz katere koli prodajne točke skipassa na 12 smučarskih območjih, ki sestavljajo Dolomiti Superski. Do konca zimske sezone bodo najbolj predani smučarji lahko pokazali svojo celotno zbirko zapestnic, kot dokaz svojih strasti za smučanje in ljubezni do Dolomitov.

Konkurenca in “Sanjske nagrade” je program, ki ga podarja Dolomiti Superski, da bi prepoznali uspešnost tistih uporabnikov, ki ob koncu sezone 2017-18 končajo na čelu štiri uveljavljenih klasifikacij, in sicer:
– Uporaba najbolj individualnih dvižnih sistemov Dolomiti Superski v celotni sezoni
– Najvišja skupna pozitivna razlika nad višino, ki jo pokrivajo dvigala med sezono
– Najvišja količina pobočij, pokritih v kilometrih v času sezone (kot kaže Dolomiti Superski Performance Check)
– Najboljši položaj v razvrstitvi, ki združuje 3 klasifikacije, kot je opisano zgoraj

Vsakdo od štirih zmagovalcev, bo dobil fantastični helikopterski polet preko Dolomitov, na katerega lahko skupaj povabi 6 prijateljev, v trajanju 15 minut (v prvih treh klasifikacij) in 30 minut za skupno razvrstitev. Te “sanjske nagrade” so na voljo v sodelovanju z elikos.com.

Eto, izziv je odprt!

 

Kdor registrira na “MYDOLOMITI” pred datumom spodaj navedenega dogodka je upravičen do 10% znižanja kart tekem v alpskem smučanju za svetovni pokal: Val Gardena (15-16 / 12/2017), Alta Badia (17- 18.12.2017) in Cortina d’Ampezzo (20-21 / 01/2018).
* Za vse podrobnosti in natančen postopek za udeležbo in nagrade in nagrade Dolomiti Superski konkurence, v zvezi z “MYDOLOMITI” skupnost, ustrezajo predpisi, ki si jih lahko ogledate na spletni strani www.dolomitisuperski.com pod ustreznim naslovom.

 

APP 3D Dolomiti Superski
Druga zelo cenjena spletna storitev tega največa je 3D Dolomiti Superski APP. Prenosni program GooglePlay ali AppleStore za 6,99 EUR za različne operativne sisteme mobilnih naprav, ponuja aplikacijam zanimive in uporabne funkcije, s čimer dobi še boljšo vrednost in zadovoljstvo pri smučanju na teh pobočjih.

Zelo priljubljena funkcija je “sledenje“, to je snemanje na podlagi GPS pametnega telefona, ki smučarska pot ureja v enem dnevu in jih povzema grafično na smučarski karti 3D vgrajeni v sistem. Uporabnik ima lahko tako celoten pregled svoje smučarske zmogljivosti v zimski sezoni.

Uporabno je tudi obvestilo o georeferenci (če je aktivirana lokacija GPS naprave), ki omogoča komunikacijo različnih tipov, povezanih s posebnimi območji znotraj vrtiljaka. Poleg tega je priljubljen in uporaben »smučarski planer«, ki je učinkovita navigacijska naprava za smučarja in daje pomembne informacije o tem, kako najbolje doseči cilj, ki si ga je zadal smučar.

Na voljo so tudi podrobne 3D smučarske karte, ki so posebej izdelane za Dolomiti Superski, in od katerih veliko informacij in številnih indikacij omogoči smučno orientira pri smučanju po največjem svetovnem smučarskem vrtiljaku naprav.

Za zimsko sezono 2017-e dodatne novosti, da bi še bolj olajšali funkcionalnost tega dragocenega mobilnega instrumenta.

 

Dejan Ogrinec, revija Zarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.