Home » Šport, Turizem, Zabava » Zimski čari na sončnih smučiščih v okolici Beljaka in Tromeje

Zimski čari na sončnih smučiščih v okolici Beljaka in Tromeje

Tako blizu zimi, pa čeprav je zunaj kot pomlad: na južni strani avstrijskih Alp so smučarske proge še posebej sončne. En razlog več, zakaj avstrijska Koroška postaja kot zimskošportna destinacija vedno bolj priljubljena. Odkrijte zimske čare na sončnih smučiščih v okolici Beljaka Osojščica/Gerlitzen Alpe in Tromeja/Dreiländereck: učenje smučanja z medvedkom Binom, rustikalne smučarske koče, sankaški užitek v naravnem parku in najmodernejši termalni svet doživetij v Avstriji.

Nekaj kilometrov za karavanškim tunelom se visoko nad Osojskim jezerom razprostira Osojščica/Gerlitzen Alpe. Največje smučišče srednje Koroške je ravno prav oddaljeno za kratek oddih. S 17 žičniškimi napravami, 42 kilometri odlično pripravljenih prog, 15 kilometri smučarskih tur in otroškim snežnim parkom predstavlja pravi zimski raj, kjer boste z veseljem ostali tudi dlje. Široke proge, ena najboljših smučarskih šol v Avstriji – v kateri govorijo tudi slovensko – in velika mera snega: zahvaljujoč najsodobnejši tehniki zasneževanja je tukaj smučarska zabava zagotovljena do začetka aprila.

Še bolj lahkotno bo na družinskem smučišču Tromeja/Dreiländereck pri Podkloštru/ Arnoldstein. Tako za začetnike kot za rekreativne smučarje.

Ponudba après-ski za celo družino: s smučarsko vozovnico prejmete 20% popust v koroških termah Warmbad-Villach, najmodernejšem termalnem svetu doživetij v Avstriji s tunelskimi in panoramskimi tobogani in divjo reko »Crazy River«.

Nasvet: za turne smučarje in zimske pohodnike sta prava izbira naravni park Dobrač/Dobratsch in Alpen Arena, kjer se lahko smučarski tekači svoji strasti predajajo tudi pod reflektorji.

 

Ponudba: Smučarske počitnice z vključeno smučarsko vozovnico

Gerlitzen

Zimski oddih v regiji Beljak/Villach je na voljo že od € 237,- po osebi za 3 noči z zajtrkom v kategoriji treh zvezdic. V ceno je vključena 3-dnevna smučarska vozovnica za eno od smučišč v regiji Beljak/Villach, brezplačen smučarski avtobus ter 20% popust na večerni obisk term KärntenTherme v kraju Warmbad-Villach.

Družine z dvema otrokoma do 6. leta plačajo za 7 noči v apartmaju brez vključene prehrane, 5-dnevno smučarsko vozovnico za smučišče Osojščica/Gerlitzen Alpe, uporabo smučarskega avtobusa od € 865,-. Tudi pri tej ponudbi velja popust na večerni obisk term KärntenTherme.

 

Informacije in rezervacije:

Region Villach Tourismus GmbH

Töbringer Straße 1 • 9523 Villach-Landskron, Avstrija

Tel.: +43 / (0)4242 / 42000 – 0 • Faks DW: 42

E-pošta: office@region-villach.atwww.region-villach.at

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.