Home » Dogodki, Lubadarjevo grizenje, Šport, Vroče » 10.000 korakov zate in zame

10.000 korakov zate in zame

Jutri, v soboto, 16.9.2017, podjetje Amway organizira 2. tradicionalni dobrodelni pohod po Ljubljani. Lanski uspeh in zbran znesek je pričaral nasmeh na številne otroške obraze, zato želi podjetje to akcijo nadaljevati tudi letos. Dobrodelni pohod 10.000 korakov zate in zame je del svetovne kampanje za otroke Eden za Enega, preko katere se podružnice, zaposleni in distributerji povsod po svetu vključujejo v lokalne projekte, ki pomagajo otrokom živeti bolje.

Namen letošnjega dobrodelnega pohoda je pomagati Inštitutu za avtizem in sorodne motnje za financiranje in uspešno dokončanje projekta Več zdravja za otroke in mladostnike z avtizmom in njihove družine – Zora. Projekt Zora je bil sofinanciran v okviru Norveškega finančnega mehanizma, del sredstev pa mora zagotoviti Inštitut sam. Projekt Zora namreč pomeni zelo velik napredek v smislu celostne obravnave otrok z avtizmom in njihovih družin – zagotavljanja terapevtskih obravnav, podpore družinam in izobraževanja strokovnjakov ter staršev.

Dobrodelni pohod 10.000 korakov zame in zate se bo v soboto, 16.9.2017, pričel ob 11. uri z zborov v parku Tivoli – Mini Cafe Golf

Program pohoda:

Ob 11.00 Mini Café Golf – Park Tivoli

Od 11.00 – 11.30 Zbiranje denarja (2,00 EUR na udeleženca). Vsak udeleženec bo prejel športno torbico

11.30 Slavnostna predaja čeka Inštitutu za Avtizem in sorodne motnje

11.45 Skupinska fotografija

12.00 Testiranje novih izdelkov XSSN

12.30 Začetek pohoda, skupinska fotografija na Ljubljanskem gradu

14.00 Zaključek pohoda  – Mini Café Golf, Park Tivoli

 

Amway, vodilno podjetje za direktno prodajo na svetu, in distributerji bodo ček slavnostno predali direktorici Inštituta za avtizem in sorodne motnje, doc. dr. Marti Macedoni Lukšič.

Vračanje skupnosti, v kateri deluje Amway, je zasidrano v samem bistvu in načinu poslovanja podjetja. Amway je v Sloveniji že od same ustanovitve leta 1995 naprej sodeloval v različnih dobrodelnih projektih, kot so UNICEF-ov projekt ‘Posvoji punčko in reši otroka’, ki zbira denar za cepljenje proti šestim nalezljivim boleznim v nerazvitih državah, ter projektu ‘POVEJ! Spregovorimo o nasilju med otroki!’ in sodelovanje s Fundacijo FZPO za pomoč otrokom in njihovim staršem v času zdravljenja otroka.

Amway se zaveda, da se lahko razvija in raste kot podjetje z ustvarjanjem globalnih rešitev za nekatere najbolj zahtevnih izzivov na našem planetu. Podjetje se pri svojem poslovanju vedno osredotoča na etičnost in učinkovitost, zato cilje trajnostnega razvoja vključuje v vse procese izboljšav, od izdelkov do dobrodelnih projektov. AMWAY JE NASTAL IZ PREPRIČANJA, DA S TEM, KO POMAGA LJUDEM ŽIVETI BOLJE, SVET POSTANE BOLJŠI ZA ŽIVLJENJE.

Naredite nekaj zase in za majhne bolnike in se pridružite dogodku 10.000 korakov za nas in za vas!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.