Home » Dogodki, Vroče, Zdravje » Semir Osmanagić in Piramide v Škofji Loki

Semir Osmanagić in Piramide v Škofji Loki

O energiji Bosanskih piramid bo to soboto predaval dr. Semir Osmanagić, v Knjižnici Škofja Loka v Kašči, Spodnji trg 1, Škofja Loka, 27. maj 2017, ob 19.00 uri, če pa bi kdo zamudil to izjemno priliko pa še 29. maj 2017, ob 18.00 uri, Knjižnica Domžale, Cesta talcev 4, Domžale.

Na obe predavanji je vstop PROST!

Strokovnjak za piramide in predzgodovinska ljudstva Dr. Semir Osmangić je leta 2005 pričel z raziskovanjem piramid, ki se nahajajo v »dolini bosanskih piramid v Visokem« pri Sarajevu (BIH).

Dr. Osmanagić trdi, da piramide niso služile kot grobnice. Sodobne meritve dokazujejo, da je piramida Sonca, s celotnim kompleksom podzemnih, prazgodovinskih tunelov Ravne in drugih piramidalnih zgradb v Visokem, močan sevalnik energije. To odkritje pa je pomembno tudi zaradi neverjetnih zdravilnih učinkov teh energij. Zadrževanje v polju piramid in v podzemnih labirintih, dokazano razvija človekovo avrično polje in tako pospešuje njegov razvoj. Predavanje bo v bosanskem jeziku. Video: https://www.youtube.com/watch?v=mwvIFFRl3yM

Predavatelj bo predstavil svojo novejšo knjigo z naslovom: »Nova arheologija: megaliti i energija planete«

Vstop je prost. Vljudno vabljeni.

Dr.Semir Osmanagić: http://www.piramidasunca.ba/bs/

Irena Jarc, prof. ped., www.mandala.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

*